Cfarë Ofrojmë për Ju

Lavanderia dhe shërbimi i hekurosjes është gjithashtu në dispozicion në Hotelin 3A. Një makinë ATM dhe këmbimi i valutës së huaj gjithashtu mund të gjenden në vend.
Mëngjesi kontinental shërbehet në zonën e kafenesë në katin e parë.

null

Ajër i Kondicionuar

null

Bar

null

Parkim Falas

null

Free WiFi

null

Mëngjes

null

Shërbim aeroporti

null

Lavanderi

null

Zonë Jo - Duhanpirës

Për më shumë informacion na kontaktoni