Dhomat

Dhomat janë të mobiluara me ngjyra me dysheme me qilim. Të gjithë ata shfaqin ajër të kondicionuar, një tavolinë, një TV dhe një minibar. Banjo private ofron një dush. Lavanderia dhe shërbimi i hekurosjes është gjithashtu në dispozicion në Hotelin 3A. Një makinë ATM dhe këmbimi i valutës së huaj gjithashtu mund të gjenden në vend. Mëngjesi kontinental shërbehet në zonën e kafenesë në katin e parë.

Lista e Shërbimeve

null

Ajër i kondicionuar

null

Bar

null

Parkim falas

null

Free WiFi

Për më shumë informacion na kontaktoni