Dhome Dopio

Kjo dhomë dopio ka kanale satelitore, ajër të kondicionuar, izolues dhe pajisje të tjera të tilla si: tualet, frigorifer dhe wifi falas.

Madhësia e dhomës 25 m²

Shtretër: 1 krevat dopio i madh

Objektet e Dhomës

 • Ora per alarm
 • Dollap per veshje
 • Ajer i kondicionuar
 • Izolues per zhurmat
 • Tapete
 • Frigorifer
 • Tavolinë
 • Televizor
 • Telefon
 • Kanale satelitore
 • Kanale kabllore
 • Shërbim zgjimi

Për më shumë informacion na kontaktoni